Eigen plaatsingsdienst

Laat u de plaatsing liever over aan ons? Dat vormt bij Mijnafsluiting geen enkel probleem! Wij beschikken immers over een eigen professionele plaatsingsdienst die de klus zo klaart in een handomdraai en dit aan een correcte prijs. Bent u echter een Handige Harry die de handen graag zelf uit de mouwen steekt? In dat geval zijn al onze tuinafsluitingen en basic tuinpoorten leverbaar als doe-het-zelf pakketten en spaart u zodoende de plaatsingskost uit (tuinpanelen met GC-palen worden per stuk verkocht). Bij zelfplaatsing bezorgen wij u bovendien een duidelijk plaatsingsplan zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. Handig toch?

Afhaling of levering aan huis, aan u de keuze

Bij Mijnafsluiting beslist u zelf over de leveringswijze van uw tuinomheining, tuinpoort of draadpanelen. Of u zorgt zelf voor transport en haalt de goederen bij ons af, of u opteert voor levering aan huis. Uiteraard helpen wij u graag verder met de keuze van uw transport, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor leveringen aan huis werken wij u een voorstel op maat uit en leveren wij uw bestelling vooraan uw woning af. Opteert u voor onze plaatsingsdienst, dan zorgen wij uiteraard voor alles!

transport jeep en vrachtwagen

Bezoek ons OPEN toonpark, 24 op 7

De producten van Mijnafsluiting beantwoorden aan de strengste kwaliteitsvereisten en zijn uitermate bestand tegen de typisch Belgische weersomstandigheden. Wenst u dit met eigen ogen te aanschouwen en de kwaliteit zelf te ervaren? Breng dan zeker een bezoekje aan ons open toonpark waar u steeds terechtkunt, 7 dagen op 7. U vindt er al onze tuinafsluitingen en tuinpanelen terug, evenals een representatief assortiment van onze sierhekken of tuinpoorten. Tijdens de kantooruren staan wij u graag met raad en daad bij.

Familiebedrijf in hart en nieren

Wanneer u voor Mijnafsluiting kiest, kiest u voor een rasecht familiebedrijf dat waarden als servicekwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt. Gestart in de jaren’80, met in eerste instantie eigen productie en plaatsing van betonnen platen en palen en later ook draadafsluitingen, groeide het bedrijf doorheen de jaren uit tot een gerespecteerde speler op de markt. De keuze in de jaren’2000 voor draadafsluitingen in pakketvorm bleek een schot in de roos en vandaag de dag staat de tweede generatie dagelijks paraat om u van dienst te zijn, van bestelling tot levering en facturatie.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Neem snel contact op met Mijnafsluiting en vraag onze beste prijs voor uw draadafsluiting, draadpanelen en tuinpoort!

Snel offerte   Bereken zelf uw prijs
Top