Wij gaan er even tussenuit van 6 t/m 23 augustus '24

Zomerkorting: krijg nu 10% korting op je tuinafsluitingen

Tuinafsluitingen

Mijnafsluiting weet perfect wat u van uw tuinafrastering verwacht: de ideale combinatie van veiligheid en privacy, zonder het esthetisch aspect uit het oog te verliezen. Onze draadafsluitingen beantwoorden aan al deze criteria en dit aan een niet te kloppen prijs/kwaliteitsverhouding, inclusief 10 jaar garantie tegen roestvorming.

 

Bovendien zijn al onze afsluitingsmaterialen beschikbaar als stevig en krasvrij verpakte doe-het-zelf pakketten. Onze pakketten zijn all-in en bevatten de nodige steunpalen alsook bovenbuizen voor een optimale plaatsing en stevigheid.

Bereken zelf uw prijs

Al onze configuraties en pakketten zijn all-in: dit wil zeggen dat alle nodige elementen en beschermingen aanwezig zijn om uw tuinomheining af te halen, te transporteren en op te bouwen.

Ook voor Bekaert-afsluitingen bent u bij ons aan het juiste adres, neem contact op voor een offerte op maat.
 TIP! Ontvang een gratis t-shirt bij aankoop van minstens 1 pakket!


Kies het type draad

Vlechtdraad tip!

Met vlechtdraad kiest u voor toekomstgerichte kwaliteit. Onze vlechtdraad, ook wel harmonicagaas, harmonicadraad of tennisdraad genoemd, is een ruitvormige gevlochten gaas met mazen van 5 op 5 cm en een draaddikte van 3,1 mm. De draad is bovendien gegalvaniseerd alsook geplastificeerd en rollen kunnen makkelijk aan elkaar worden gevlochten zonder zichtbare naden. Op aanvraag leveren wij ook de Plasitor vlechtdraad van Betafence (Bekaert).

start

Uw configuratie

Specificatie Waarde
Type draad
Kleur
Vorm
Plaat
Hoogte
Aantal meter
Subtotaal excl. btw
Btw
Totaal incl. btw
Korting 10%
Totaal na korting
Uw configuratie is klaar! Enige wat u nu nog hoeft te doen is uw vrijblijvende aanvraag vervolledigen
Top