Een waaier aan mogelijkheden

Wat ook uw persoonlijke voorkeur, budget of opzet is, bij Mijnafsluiting vindt u ongetwijfeld uw tuinpoort terug. Landelijk of strak, louter functioneel of eerder net dat tikkeltje meer, wij bieden u steeds de perfecte oplossing, van draaipoorten tot schuifpoorten. Mijnafsluiting begeleidt u graag in uw keuze zodat u jarenlang van uw poort kunt genieten. Ontdek snel ons assortiment!

Basic tuinpoorten

Onze basic hekpoorten zijn niet alleen oerdegelijk, ze zijn ook vriendelijk voor uw budget en beschikbaar in meerdere uitvoeringen, breedtes en hoogtes. Bovendien zijn ze leverbaar als handige pakketten voor de zelfplaatser. Mijnafsluiting biedt u maar liefst 10 jaar garantie tegen roestvorming.

Bekijk het aanbod

Houtlook tuinpoort

Houten tuinpoorten verzekeren een authentieke uitstraling en geven uw woning een duidelijke meerwaarde. Kies voor een onderhoudsvriendelijke kunststof houtlook of ga voor een samenspel van duurzaam hout en staal, aan u de keuze!

Bekijk het aanbod

Moderne tuinpoorten

U kiest resoluut voor een strakke vormgeving, zonder franjes of overbodige details? Ontdek dan snel de moderne tuinpoorten van Mijnafsluiting. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen en ontwerpen, vindt u er ongetwijfeld hét verlengstuk van uw woning terug.

Bekijk het aanbod

Klassieke & landelijke tuinpoorten

De charmes van weleer verenigd met de kwaliteit en technologie van vandaag, dat zijn onze landelijke en klassieke tuinpoorten in een notendop. U bent op zoek naar een tuinpoort die de perfecte match vormt met uw landelijke woning? Zoek niet verder!

Bekijk het aanbod

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Neem snel contact op met Mijnafsluiting en vraag onze beste prijs voor uw draadafsluiting, draadpanelen en tuinpoort!

Snel offerte   Bereken zelf uw prijs
Top